Besøgsgård

Mærk hvad velfærd gør ved dig

Der er ikke noget som at kramme en lille sød kalv eller at favne en hel ko. Dyrets varme bløde skind fortæller uden ord, hvorfor det er så vigtigt vi giver dem et godt liv.

Som gæst på Gyvelborg Besøgsgård er du en del af det hverdagsliv, der leves på en økologisk gård. Du kan være med til at hente køer hjem fra marken, hjælpe med at fodre dem, se hvordan de bliver malket, og hvordan mælken afhentes af Thise mejeri.

Vi vil dele glæden ved naturen og dyrene med så mange så muligt.
Særligt banker vores hjerter for at se børn lyse op og glædes ved dyrs nærvær. At give dem bondegårdsoplevelser for livet – giver os energi.

Besøgsgård for alle                                   

Vi forstår børn med særlige behov, vores datter Alise er handicappet og sidder i kørestol. Hun bor nu på et bosted.. Derfor har vi indrettet de fleste steder på Gyvelborg Besøgsgård for kørestolsbrugere.

Når man besøger os gør vi os umage for at give alle en særlig oplevelse. Efter eget ønske kan alle få en blå kedeldragt på, en hue og et rødt traditionelt hollandsk tørklæde om halsen. Så er vi ens og man sviner ikke sit eget tøj til.

Vi sammensætter gerne et individuelt program – ex. markvandring, bærplukning, grillarrangement, kaffe & kage, is-spisning eller pandekagebagning mm.
Prisen afhænger af sammensætningen af arrangementet.