Overnatning

Familieferie på økologisk campingplads

Midt i naturen har vi etableret vores økologiske campingplads med 30 store dejlige pladser, hvor du kan ligge i eget telt eller campingvogn. Vi tilbyder også leje af en af vores 6-personers luksus bjælkehytter med eget køkken og bad eller vores nyrenoverede 4-personers ferielejlighed med køkken og bad. Pladsen er åben hele året.

Vores campingplads er overskueligt for børn, med en god atmosfære, og med plads til hygge og socialt samvær. Den er børnevenlig med både legepladser, bålplads og telt til fællesaktiviteter. Gyvelborg er en perle som ligger midt i naturen, smukt omgivet af skov, mose og sø. Kun fuglekvidder, køer og kalves brøl bryder stilheden. Her kan man koble helt af, være sig selv og med plads til mindfullness.

Campingpladsen har to servicebygninger, med alle de faciliteter, du har brug for. I tilslutning hertil finder du vores hygge-rum med turistinformation, bøger og spil.

Vi tager økologi alvorligt, det betyder naturligvis, at vi ikke bruge sprøjtemidler og kunstgødning. Det betyder også, at vi sorterer vores affald, og at biler kun er tilladt på pladsen ved ankomst og afgang (gælder ikke for handicappede).

Handicapvenlig

Campingpladsen er handicapvenlig med handicapvenligt bad og toilet.

Vi glæder os til at byde dig velkommen.