4 personer.
1 tykstegsfilet.
650g jordskokke
2 fede hvidløg
100g peberrod
25g smør
1 spsk. akaciehonning
1 spsk. hybenkompot
1 spsk. hyldebærsaft
Lidt røget salt og peber
Tilbehør:
Ovnstegte kartofler
Granatæble (kerner)
Hybenkompot
Kartoflerne vaskes og deles. Læg kartoflerne på en bradepande, hvorefter de vendes i olie og salt. Bages en time ved 200°.
Skræl jordskokke og kog dem en ½ time.
Når jordskokkerne koges tilsættes 2 hele fede hvidløg. Hæld vandet fra jordskokkerne og kom honning, peberrod, salt og peber i gryden. Blænd det godt, indtil det bliver cremet pasta.
Steg kødet på hver side i godt 8 minutter (medium stegt)
Som tilbehør serveres der grantæblekerner og hybenkompot.
Velbekomme.