Campingvogn og telt

Fleksibel campingplads

Her vælger du selv en ønsket plads. Vi sørger altid for at der er luft omkring pladserne i forhold til komfort og sikkerhed.

Du kan vælge mellem forskellige områder enten omkring søen, hvor man kan være mere privat, eller omkring den store legeplads, hvor børn finder hinanden eller bag Gyvelbakken, hvor der er mere roligt og man har udsigt til kæret.

Campingpladsen har to servicebygninger, med alle de faciliteter, du har brug for – inkl. køleskab, fryser, vaskemaskine og handicapvenligt bad og toilet. Der er hygge-rum med turist information, bøger og spil.

For at skåne græsset vil vi helst undgå plastikbund i campingvognes fortelte, da det tager lang tid for os at få græsset reetableret.

Vores højsæson er uge 26-32.

Se vores priser ude til venstre, priserne er ens for campingvogn og telt.

Oversigt over Campingpladsen

Book en plads til din bondegårdsferie

Vælg en ledig campingplads i dropdown nedenfor,  her kan du vælge imellem flere pladser og send os din reservationsanmodning. Vi har ikke nummerering på pladsen, men det er nødvendigt for bookingsystemet. Du kan skrive i tekstfeltet, hvor du også skriver din adresse, hvis du/I har særlige ønsker til placering.

Den endelig plads vælger du ved ankomst.

Ankomst fra kl.14.00 eller efter aftale med Jellemien

Afgang kl.11.00 eller efter aftale med Jellemien

Velkomstpakke 1
249 kr. pr. pk.
Velkomstpakke 2
249 kr. pr. pk.