Velkommen

Gyvelborg besøgsgård og camping


SANKT HANS PÅ GYVELBORG

Kom og vær med til at fejre Skt. Hans aften hos os på Gyvelborg. Vi har sørget for en Skt Hans aften med lækker burger, dessert og kaffe. Afbrænding af bål og sang. Aftenen starter kl. 18.30.Skal du eller din familie være med til denne aften, kan tilmelding ske via Facebook med betaling via Mobile Pay. Pris pr. person er 150 kr. for voksne, børn halv pris. Drikkevarer kan tilkøbes. Maks. 50 personer til spisning så vær hurtig hvis du vil have en plads. Mobile Pay kan ske på 21420864

Vi glæder os til at se dig/jer til en hyggelig aften den 23. juni.


Oplev naturen, aktiviterne og gå på opdagelse med sanserne på Gyvelborg

Smukt omgivet af skov, bakker, søer og hede finder du Gyvelborg – en dejlig, økologisk besøgsgård med malkekvæg, perfekt til jeres bondegårdsferie. Her lever vi i pagt med den fantastiske natur, vores jerseykøer, kalve, kaniner, marsvin, katte og vores hund, Nora. 

Oplev stemningen, når du besøger vores økologiske landbrug og gårdbutik – og bliv så længe du har lyst. Vi har både campingplads, hytter og en ferielejlighed til dig. Med beliggenheden midt på den jyske højderyg tæt ved Hærvejen har du alle muligheder for at skabe lige den slags ferie, du drømmer om. Tag på oplevelser i de naturskønne omgivelser, sejl i kajak på Skjern Å og Gudenåen, eller fang selv aftensmaden i en af de omkringliggende søer. Med ca. 30 min kørsel finder du både Legoland og Givskud Zoo, samt flere af områdets attraktive golfbaner.

Hos Gyvelborg vælger du dermed også den klimavenlige ferie med dens centrale beliggenhed i midtjylland. Naturoplevelser tæt på og med mulighed for at købe økologiske varer i gårdbutikken.

Derudover får du også en ferie, som er skabt til hele familien, hvor I kan opleve gårdens dyr helt tæt på.
Med andre ord, du finder her fremtidens campingplads.

Mærk hvad velfærd og
nærvær gør ved dyrene og dig

Der er ikke noget som at kramme en lille, sød kalv eller at favne en hel ko. Dyrets varme, bløde skind fortæller uden ord, hvorfor det er så vigtigt, at vi giver dem et godt liv.

Som gæst på besøgsgården Gyvelborg er du en del af det hverdagsliv, der leves på en økologisk gård. Du kan være med til at hente køer hjem fra marken, hjælpe med at fodre dem, se hvordan de bliver malket, og hvordan mælken afhentes af Thise mejeri.

Vi sætter pris på nærvær, familieatmosfærde, venlighed, gæstfrihed og frirum

Download vores brochure for mere information!

gyvelborg brochure