Velkommen

Gyvelborg besøgsgård og camping

Kommende begivenheder m.m.:

I er altid velkommen på Gyvelborg og besøge gårdbutikken, nyde gårdens rytme og klappe en ko eller kalv.


Tid til at booke jeres ferie

Vores campingplads er overskueligt for børn, med en god atmosfære, og med plads til hygge og socialt samvær. Den er børnevenlig med både legepladser, bålplads og telt til fællesaktiviteter. Gyvelborg er en perle som ligger midt i naturen, smukt omgivet af skov, mose og sø. Kun fuglekvidder, køer og kalves brøl bryder stilheden. Her kan man koble helt af, være sig selv og med plads til mindfulness.

Se vores overnatningsmuligheder her


Aktiviteter på Gyvelborg

Hvad end du ønsker, at overnatte på campingpladsen, i en af hytterne, i shelters eller blot er på besøg en enkelt dag, så er der altid gang i gården.

Vi har derfor lavet en liste over de forskellige aktiviteter som foregår på Gyvelborg.

Se aktiviteter her >>


Oplev naturen, aktiviterne og gå på opdagelse med sanserne på Gyvelborg

Smukt omgivet af skov, bakker, søer og hede finder du Gyvelborg – en dejlig, økologisk besøgsgård med malkekvæg, perfekt til jeres bondegårdsferie. Her lever vi i pagt med den fantastiske natur, vores jerseykøer, kalve, kaniner, marsvin, katte og vores hund, Nora. 

Oplev stemningen, når du besøger vores økologiske landbrug og gårdbutik – og bliv så længe du har lyst. Vi har både campingplads, hytter og en ferielejlighed til dig. Med beliggenheden midt på den jyske højderyg tæt ved Hærvejen har du alle muligheder for at skabe lige den slags ferie, du drømmer om. Tag på oplevelser i de naturskønne omgivelser, sejl i kajak på Skjern Å og Gudenåen, eller fang selv aftensmaden i en af de omkringliggende søer. Med ca. 30 min kørsel finder du både Legoland og Givskud Zoo, samt flere af områdets attraktive golfbaner.

Hos Gyvelborg vælger du dermed også den klimavenlige ferie med dens centrale beliggenhed i midtjylland. Naturoplevelser tæt på og med mulighed for at købe økologiske varer i gårdbutikken.

Derudover får du også en ferie, som er skabt til hele familien, hvor I kan opleve gårdens dyr helt tæt på.
Med andre ord, du finder her fremtidens campingplads.

Mærk hvad velfærd og
nærvær gør ved dyrene og dig

Der er ikke noget som at kramme en lille, sød kalv eller at favne en hel ko. Dyrets varme, bløde skind fortæller uden ord, hvorfor det er så vigtigt, at vi giver dem et godt liv.

Som gæst på besøgsgården Gyvelborg er du en del af det hverdagsliv, der leves på en økologisk gård. Du kan være med til at hente køer hjem fra marken, hjælpe med at fodre dem, se hvordan de bliver malket, og hvordan mælken afhentes af Thise mejeri.

Vi sætter pris på nærvær, familieatmosfærde, venlighed, gæstfrihed og frirum

Download vores brochure for mere information!

gyvelborg brochure