Velkommen

Gyvelborg besøgsgård, camping & bondegårdsferie

Velkommen til en bondegårdsferie, hvor naturen taler, og roen finder dig. Gyvelborg Økocamping og
bondegårdsferie inviterer dig ind i et økologisk paradis, hvor fuglesang og græssende køer er din morgenmusik. Mærk jorden under dine fødder, og bliv en del af vores landlige idyl, hvor hver dag byder på simple glæder og ægte forbindelse med naturen.

Kommende begivenheder m.m.:


Sankt Hans på Gyvelborg
23. juni

Sæt kryds i kalenderen til en hyggelig aften på Gyvelborg den 23 juni. Vi tænder Sankt Hans bål, synger og får noget lækkert at spise.

Tag familien, kæresten, vennen eller blot dig selv med og mærk naturen, roen og fællesskabet.

Tilmelding sker til Jellemien på 2142 0864
Vi glæder os til at byde jer velkommen.


Book bondegårdsferie

Hold ferie i rolige omgivelser tæt på naturen. På Gyvelborg tilbyder vi både camping, hytter, shelters og lejlighed. Der er mulighed for at besøge vores gårdbutik med økologiske produkter samt følge med i livet på gården med Jerseykøerne samt børnene kan bruge tid på vores legeplads.

Se overnatningsmulighederne her >>


Kødpakker TILBUD

Så længe lager haves kan du nu bestille kødpakker hos Gyvelborg.

Du er altid velkommen til at besøge os i vores gårdbutik.

Vi ses.


Aktiviteter på Gyvelborg

Hvad end du ønsker, at overnatte på campingpladsen, i en af hytterne, i shelters eller blot er på besøg en enkelt dag, så er der altid gang i gården.

Vi har derfor lavet en liste over de forskellige aktiviteter som foregår på Gyvelborg.

Læs om krammekøer dag her >>


Oplev naturen, aktiviteterne og gå på opdagelse med sanserne på en bondegårdsferie på Gyvelborg

Smukt omgivet af skov, bakker, søer og hede finder du Gyvelborg – en dejlig, økologisk besøgsgård med malkekvæg, perfekt til jeres bondegårdsferie. Her lever vi i pagt med den fantastiske natur, vores jerseykøer, kalve, kaniner, marsvin, katte og vores hund, Nora. 

Oplev stemningen, når du besøger vores økologiske landbrug og gårdbutik – og bliv så længe du har lyst. Vi har både campingplads, hytter og en ferielejlighed til dig. Med beliggenheden midt på den jyske højderyg tæt ved Hærvejen har du alle muligheder for at skabe lige den slags ferie, du drømmer om. Tag på oplevelser i de naturskønne omgivelser, sejl i kajak på Skjern Å og Gudenåen, eller fang selv aftensmaden i en af de omkringliggende søer. Med ca. 30 min kørsel finder du både Legoland og Givskud Zoo, samt flere af områdets attraktive golfbaner.

Hos Gyvelborg vælger du dermed også den klimavenlige ferie med dens centrale beliggenhed i midtjylland. Naturoplevelser tæt på og med mulighed for at købe økologiske varer i gårdbutikken.

Derudover får du også en bondegårdsferie, som er skabt til hele familien, hvor I kan opleve gårdens dyr helt tæt på.
Med andre ord, du finder her fremtidens campingplads.

Mærk hvad velfærd og
nærvær gør ved dyrene og dig

Der er ikke noget som at kramme en lille, sød kalv eller at favne en hel ko. Dyrets varme, bløde skind fortæller uden ord, hvorfor det er så vigtigt, at vi giver dem et godt liv.

Som gæst på besøgsgården Gyvelborg er du en del af det hverdagsliv, der leves på en økologisk gård. Du kan være med til at hente køer hjem fra marken, hjælpe med at fodre dem, se hvordan de bliver malket, og hvordan mælken afhentes af Thise mejeri.

Vi sætter pris på nærvær, familieatmosfærde, venlighed, gæstfrihed og frirum

Download vores brochure for mere information!

gyvelborg brochure