Om os

Gyvelborg øko-camping og gårdbutik

Jellemien og Willem er dine værter

Vi flyttede til Danmark fra Holland i 1992. Vi lægger sjæl i at servicere vores gæster.

Om Jellemien

Jeg føler mig som en slags mor for alle vores gæster. Jeg gør mit bedste for at give dem oplevelser, de vil huske længe – og derfor kommer mange igen. Jeg får ekstra energi af at se begejstrede børn og glade mennesker, samt at vide deres ferie har gjort dem godt.

Om Willem

Jeg føler mig stolt som økologisk landmand, når jeg kan se at dyrene har det godt, og når folk fortæller at det er en fantastisk oplevelse at spise vores produkter. Den slags glade gæster giver inspiration og energi til at fortsætte det gode arbejde.

Vi lægger stor vægt på nærvær, familieatmosfære, venlighed, store gæstfrihed og hjerterum.

Vores camping koncept

Det hele startede med at vi stillede en campingvogn op til familie og venner, der kom fra Holland på besøg. De nød altid naturen og tiden hos os, og den glæde ville vi gerne give til mange flere.

I 1996 fik vi tilladelse til at starte campingpladsen. I 2003 fik vi bygget den første hytte og siden hen er det blevet til 3 hytter. Vi udvikler hele tiden vores koncept, så vi kan give vores gæster en uforglemmelig oplevelse. Vi modtager altid meget gerne gode idéer og input.

På Gyvelborg er der rige muligheder for at opleve, hvordan det virkelige liv foregår på en økologisk gård. Vores koncept med campingpladsen så tæt på gården gør, at vores gæster har mulighed for at få indblik i hvordan vores dyr har det, og hvordan dagligdagen foregår på et økologisk landbrug. Alle er velkommen til at være med, når vi henter køerne hjem fra marken, fodrer dem, malker dem og når mælken efterfølgende afhentes af Thise Mejeri.