Opskrifter

Jan Asmussen fra Madværket, der arbejder som kok på Hotel Munkebjerg og Chris Bo Lauritsen køkkenchef på Sandvad Kro har udviklet lækre opskrifter, specielt målrettet brugen af Jersey kød. Kig her under og find inspiration til aftenmaden, grillaftenen, en middag for to eller til hele familien også aftensmad til de mindste.
Ønsker du at forkæle din familie med et stykke kød af højeste kvalitet, så prøv Jerseykød.
Jerseykød fra Gyvelborg er 100% økologisk og er et produkt, der lever op til bæredygtighed i alle led. Kvæget slagtes på ansvarligvis, så den bedste smag opnås.

Gourmetkokke i hele landet kender allerede til kødets kvalitet og på Gyvelborg ønsker vi at nå ud til den almindelige forbruger, så alle kan få glæde af den gode smag og mørhed.

Jerseykød har en kort muskelstruktur og fedtmarmoreringen er fin fordelt igennem kødet. Det giver en god og saftig smag. Fedt procenten af Jerseykød ligger mellem 5 og 10%, og har en sund fedtsyresammensætning.

Vær opmærksom på, at kødet pga. den korte muskelstruktur har en kortere tilberedning tid.

Du kan købe kødet i vores gårdbutik samt andre specialiteter. Ved bestilling af kødpakke, kontakt Jellemien på Gyvelborg@mail.dk.

Prøv vores opskrifter her.