Overnatning

Familieferie på økologisk campingplads

Midt i naturen har vi etableret vores økologiske campingplads med 30 store dejlige pladser, hvor du kan ligge i eget telt eller campingvogn. Vi tilbyder også leje af en af vores 6-personers luksus bjælkehytter med eget køkken og bad eller vores 4-personers ferielejlighed med køkken og bad. Pladsen er åben hele året. 

For hytterne og lejlighed er ankomsttidspunktet kl. 15.00 og afrejse kl. 11.00 på afrejsedagen. 

Vores campingplads er overskueligt for børn, med en god atmosfære, og med plads til hygge og socialt samvær. Den er børnevenlig med både legepladser, bålplads og telt til fællesaktiviteter. Gyvelborg er en perle som ligger midt i naturen, smukt omgivet af skov, mose og sø. Kun fuglekvidder, køer og kalves brøl bryder stilheden. Her kan man koble helt af, være sig selv og med plads til mindfulness.

Campingpladsen har to servicebygninger, med alle de faciliteter, du har brug for. I tilslutning hertil finder du vores hygge-rum med turist information, bøger og spil.

Vi tager økologi alvorligt, det betyder naturligvis, at vi ikke bruge sprøjtemidler og kunstgødning. Det betyder også, at vi sorterer vores affald, og at biler kun er tilladt på pladsen ved ankomst og afgang (gælder ikke for handicappede).

Det er mulighed for tilkøb af en pakke med lidt mad til at starte dit ophold ud med. Pakken koster 249 kr. og kan bestilles sammen med dit ophold.

Der er også mulighed for finde flere lækre varer i vores økologiske gårdbutik.

Check ind kl. 15.00 på ankomstdagen
Check ud kl. 11.00 på afrejsedagen

Pakkepris 249 kr. pr. pk.

Overnatningsmuligheder

Klik ind på den som du vil læse mere om eller booke:

Campingvogn og telt

Luksushytter, vælg hvilken hytte du vil læse mere om i venstre side.

Ophold i lejlighed

Shelters vælg imellem Morgenfruen eller Solsikken

Hærvejsgæster

Er du fastligger klik her

Du kan også booke her:Handicapvenlig

Campingpladsen er handicapvenlig med handicapvenligt bad og toilet.

Vi glæder os til at byde dig velkommen.