25 års Jubilæum på Gyvelborg

Så er det tid til at fejre på Gyvelborg!
Fejre alle de år, hvor vi har levet vores drøm om med stor kærlighed at give mennesker gode råvarer, oplevelser og at leve i pagt med naturen.
Her kan du læse lidt om vores rejse igennem de sidste 25 år:

”I 1992 flyttede vi fra Holland til Danmark, Jellemien havde arbejdet som Plejehjemsassistent og Willem havde haft job i landbruget. Men ingen af os havde erfaring med at drive vores egen forretning, som sådan et landbrug jo er.
Rejsen startede i en gammel bil fyldt med ting og sager, vores 2 ½ årige datter Coby + en hund og en kat på bagsædet. Efter mange timer på vejen ankom vi ved 23 tiden til Gyvelborg, her ventede der en dejlig overraskelse af mange fine kort og lykønskninger fra naboer, venner og famille.
Dagen efter var vi blevet til fuldtids landmænd, med alt hvad det indebærer.
Hurtigt mærkede vi, at vi havde brug for flere marker til at lave nok foder til vores besætning af køer, og vi var så heldige at kunne købe naboens gård i 1995.
Når vi havde besøg fra familie og venner fra Holland, havde de ofte deres egen campingvogn med, det gav os ideen til at starte campingpladsen.

I 1996 fik vi godkendelse til campingpladsen, herefter gik vi straks i gang med at få lavet toiletter, bad og opholdsrum til vores gæster, kort tid efter fik vi også lavet vores første hytte, som jo siden er blevet til 3 hytter, smukt placeret på Gyvelbakken med udsigt over marker, mose og sø.

I 1997 var et stort år på Gyvelborg, vi fik lavet løsdrift og blev godkendt som økologisk landbrug.
Igennem tiden har vi lavet flere koncepter, der bringer mennesker tættere på naturen – kramme køer tur, bærsamler ture, markvandringer mm.

2014 blev vi medlem af Madværket (et lokalt fødevarenetværk), som har udmundet I mange fine samarbejder b.la. med Sdr. Bjert kro, Café Sejd i Jelling og Brød & Co og Spinderihallerne i Vejle.

2015 fik vi udvidet med vores gårdbutik, som har fokus på vores egne Jersey produkter og lokale bæredygtige/økologiske produkter.
Igennem de sidste 7 år har vi afholdt køernes forårsfest – ØKO-dag, med masser af hygge, boder, restaurant og leg for børn og voksne. I år har vi planlagt både at fejre køerne og vores jubilæet, så det bliver helt sikkert en festlig dag, hvor vi håber at se dig og din familie!
Vi er stolte af, de oplevelser vi giver folk, vores produkter og at vi har overlevet alle de år ret økonomisk.
Vi elsker at bo i Danmark og holder af danskerne og den skønne natur, der omgiver os.

Til sidst en hjertelig tak til alle naboer, venner, familie og gæster for den store støtte igennem de sidste 25 år!

Kærlig Hilsen Jellemien og Willem