Fødevarefestival i Vejle

fødevarefestival
Gyvelborg var hele weekenden med til fødevarefestival i Spinderihallerne i Vejle.
Det var så godt at møde mange glade mennesker, og stå der i fælleskab med foreningen Madværket, der var godt repræsenteret.

Vi var så heldige at få en stand på hjørnet -folk fik med det samme øje på os.

Vi grillede vores dejlige pølser og bøffer, som jeg havde tilberedt som frikadelle bøf.

pølser

Willem stegte pølser og bøf imens han med stor entusiasme fortalte om sine Jerseykøer og om kødet.

Jeg, Jellemien stod for gårdbutiksafdelingen, og fortalte om de varer man kan finde i butikken. Jeg præsenterede de besøgende for Gyvelborgs ny røgede oksespegepølse lavet af vores eget jersey kød.

De besøgende fik at vide, at de kan få en unik ferie ude ved os på Gyvelborg, hvor alle får lov til at være en del af landmandslivet, samt at de kan få indsigt i, hvad der skal til inden en karton mælk står på bord ved forbrugerne.

blog_2

Det var så dejligt at mange rigtig godt kunne lide vores produkter, Jeg tror takket være de varme smagsprøver gav det en total anderledes oplevelse, så vi fik solgt godt af hakket kød, oksefrankfurter med og uden chili og oksespegepølser.
Am vores udvekslingsstudent var også med om søndagen, hvor hun hjalp flittigt til.

Alt i alt har vi haft en rigtig god weekend og skabt nye kontakter.

Mange tak for jeres besøg og køb af vores kød, vi håber, at I får stor glæde ud af det, og at I gerne vil vende tilbage på en tidspunkt til vores gårdbutik eller på camping. For som jeg sagde flere gange, I kan blive så længe I vil, for vi har hytter, lejlighed til udlejning, og vi har plads til jeres campingvogn eller telt

Tak for en dejlig weekend