Gyvelborg har ikke økodag

Kære allesammen

I år har Gyvelborg besluttet at vi ikke har økodag.

Vi kan godt forstå at det er for mange en skuffelse, for vi har altid mange gæster, og vi har hvergang en meget positiv opbakning. Vi vil også savne det at vi ikke har så meget liv her på gården d.15 april 2018. Men vi hjælper en familie som vil holde det i år for den første gang.

Økologisk landsforening har spurgt os, om vi vil være mentor for den nye familie. Vi føler det som en ære at de har spurgt os, og det vil vi gerne. Derfor kan I vælge at tage til Nørremosegård. der bor Anne Marie og Peter med deres 3 piger, og de har gård på Sandfeldvej 27, 7330 Brande Ellers har vi Bie produktion og Sommerberg her i nærheden, og vi er overbevist om, at det også vil give en god dag.

Grunden at vi ikke har økodag er: Vores ældste datter bliver gift den 19maj,  Det er en stor begivenhed i vores liv, at vi kan glæde os til vores piges bryllup, og det er derfor  vi vil koncentrere os om den unge par, og vil være der for dem, og vil være klar til deres bryllup.

Men Willem og mig er sikker på at vi vil have økodag i 2019 igen, for kigget i vores hjerte, kan vi slet ikke undvære det <3 <3 <3

Vi ses måske på Nørremosegård, og ellers til næste år på Gyvelborg.

Hvis I gerne vil besøge Gyvelborg, det kan alle de andre dage, vi altid åben til gårdbesøg og overnatninger på campingpladsen, samt har vi mange lækkerier i vores gårdbutik med mange lokal producerede kvalitets varer.

Kærlig hilsen Jellemien og Willem