Julehygge i stalden på Gyvelborg

På søndag den 6. December havde Gyvelborg julehygge i stalden. Trods vejret har der været mange på besøg. Det var rigtigt hyggeligt at se alle de mennesker, som gik rundt for at kigge og klappe dyrene, men også for at være med i konkurrencen, for at finde de 7 røde hjerter.

I laden havde Willem varmet op med terrassevarmere, og der var en behagelig temperatur.
hø  vafler

Flittige damer bagte rigtig gode vafler, belagt med Jersey is og marmelade, og Jerseyfrankfurter blev grillet, der var rigtig kakaomælk fra gårdens køer, æblegløgg var der også. Folk var flittigt til at købe.

Børnene legede med stor begejstring i hø, og hoppede ned i halm, huler blev bygget, støvlerne blev fyldt med hø, og det stikkede i tøjet, men de kunne ikke lad være med det. Nogen ville slet ikke hjemme, de synes de kunne godt sove i høet.

I gård butikken kom gæsterne for at aflevere, konkurrence kuponen, og der kunne de ikke lad være at købe noget med hjem. Jellemien havde lavet en udvalg af pakke, for at give nogen ideer til jul, og der var træ-trillebør, fuglelagkager, og smagsprøver af den gode spegepølse og fra deres egne køer og andre produkter.

butik

Til kl.15.00 var lodtrækning om hvem der havde vundet konkurrencen. Hovedgevinsten var en kurv med lækkerier fra gårdbutikken, og 2 trøste præmier var en spegepølse.

Kurven blev vundet af Tina Stausø Ulsøe fra Holstebro, og spegepølser gik til Camilla Rosenkjær i Nørre Snede, og den anden til Casper Christensen fra Smidstrup.

gave

 

Vi vil alle sige mange tak for den store opbakning, og hyggelige selskab, og også stor tak til de frivillige hjælpere som sørgede for at dagen kørte, med deres store indsats. Uden dem kunne vi ikke klare det, og var det ikke blevet til en god dag som disse. Vi ønsker en rigtig glædelig juletid, og vi ses gerne igen i det nye år.

Husk at gårdbutikken er åben torsdag fredag lørdag og ellers efter aftale.

Jellemien og Willem Blaauw