Kom og se øko-køerne danse!

JERSEYBOV TIL JAPAN?
 
Vi er simpelthen så stolte og glade og det vil vi gerne dele samme med vores skønne gæster.
 
Food Innovation House i Vejle havde en delegation fra Japan, som skulle mødes med Danske forretningsfolk. De fik Gyvelborgs Jerseybov at spise. Der er vi lidt stolt af. Tænk at vores kød blev brugt til det vigtige besøg. Japan er interesseret i Danske fødevarer, og så er det dejligt at vide, at de fik præsenteret vores kød med stor succes.
 
DERFOR… 
På grund af vores store succes med Japan, vil vi gerne give jer muligheden for at smage vores dejlige kød.
 Derfor kører vi  lige nu tilbud på vores lækre øko kød. Kødet er fra en krydsning af Jersey-Limousine. Kødet har stadigvæk en fin muskel-struktur, som Jerseykød er kendt for.
 Kødet er fint parteret, vakuum pakket, og frossen. Lige klar til at blive lagt i fryseren med det samme. Hakkekødet er pakket i 500 gr. pakker og lige til at tage op af fryseren til aftenens måltid.
 
TILBUD4 kg. hakketbøf, og 6 kg. kød (f.eks. mørbrad, småkød, ribeye, minutsteak, entrecote, stroganof og bov) efter slagterens valg til KUN 1.450 kr.
 5 kg. hakket bøf og 5 kg. kød efter slagterens valg KUN 1.300 kr. Bestil via e-mail (info@gyvelborg.dk), så vi ved hvor mange kg. vi skal holde tilbage til jer.
KOM OG SE ØKO-KØERNE DANSE! 
Gyvelborg er i gang med at forberede sig til vores store forårsfest, Økodag. Dagen, hvor vi skal se køerne danse efter en lang vinter i stalden.

Den 14. april fra kl.10.00 -14.00.

Økodagen er en af de mest populære familieoplevelser, hvor alle er med til at lukke køerne ud på græsset. Arrangementet er tilpasset kørestolsbrugere, så alle kan være med til fejring af den store dag.
Præcis kl. 12.00 åbner vi stalddøren, og vi danser sammen med køerne, foråret ind.
 
På dagen kan du besøge vores minimarked på gårdspladsen fra bl.a. leverandører til Gyvelborgs gårdbutik. Her er der mulighed for smagsprøver og køb af lækre produkter.
 
Dansk Veteran traktorklub kommer på besøg med deres gamle traktorer og maskiner.
Rebekka Lundgren, kommer og hjælper Gyvelborg med at få lavet Insekthoteller. Her er der mulighed for at være med og lærer hvordan man bygger Insekthoteller.
 
På dagen er der også mulighed for at købe kokkens populære pulled beef sandwich og store frankfurtere. Derudover vil vores gårdbutik være åbent med gode tilbud, som man ikke vil gå glip af.
 
Sæt X i jeres kalender og planlæg en dejlig festlig familiedag. Ønsker du/I at være med til hele forberedelsen er det muligt, at booke en plads på
campingpladsen og samt koble jeres påske ferie på det.
 
Vi glæder os rigtig meget til en hyggelig og meget børnevenlig dag sammen med jer fyldt med skønne sanseoplevelser. 
Vi udlodder en weekend ophold i vores luksus bjælkehytte og en super fin og smagsfuld gavekurv med lækkerier fra Gyvelborg gårdbutik. 
Konkurrencen finder sted på økodagen, hvor vinderen vil blive offentliggjort sidst på dagen.

HUSK ÆGGEJAGT I PÅSKEN!
På 1. påskedag holder vi påskehygge, hvor jagten går ind på det røde æg!
Der er en gevinst til den som finder det røde æg!