Nytår hos Gyvelborg

Så er 2018 ved at være ved vejs ende og vi takker alle vores dejlige gæster for en rigtig god sæson fyldt med gode stjernestunder og skønne besøg. Vi vil se tilbage på 2018 med et stort smil på læberne. Aldrig har vi haft så mange gæster på Gyvelborg og vi har virkelig kunnet mærke at folk har været i campinghumør. 

Vi takker alle, for den store opbakning til vores julearrangement Jul I Stalden, som blev afholdt søndag d. 2. december for vores gæster og venner af Gyvelborg. Det var en rigtig dejlig dag, hvor forskellige aktiviteter dannede ramme om en dag fyldt med julehygge samt julelækkerier fra gårdbutikken. I år var tredje gang vi holdte Jul I Stalden og vi nyder hvert år at se hvordan, både børn og voksne hygger sig med at besøge dyrene, halm-hop og varm kakao. Vi vil rigtig gerne sige tak for endnu et dejligt og uforglemmeligt minde.

FYRVÆRKERIFRI CAMPINGPLADS

Til jer, som glædeligt holder nytår på Gyvelborg, vil vi meddele, at vi er en fyrværkerifri campingplads. Hvilket betyder, at vi i stedet for at skyde af på campingpladsen, vil se de smukke farvede fyrværkeriskud på afstand og nyde den smukke himmel. Vi har valgt, at være en fyrværkerifri campingplads, da vi gerne vil respektere dyrene så de ikke bliver bange eller kommer noget til. 

Vi glæder os rigtig meget til at hoppe ind i år 2019
sammen med gæster og venner af Gyvelborg og håber på forståelse. 

NYTÅRSLÆKKERIER FRA OS TIL JER
Vil du forkæle dig selv og dem du skal nyde nytårsaften sammen med, så har vi ekstraordinært fået lækkert og velsmagende økologisk oksemørbrad og roastbeef i vores gårdbutik. Kom ind og se vores udvalg eller spørg personalet, så kommer de gerne med gode forslag til tilbehør og gode nytårsopskrifter. 

Vi ønsker jer alle en glædelig jul og et godt og lykkebringende nytår.

Vi ser frem til at byde jer alle velkommen i 2019, hvor vi ser frem til spændene nyheder og mange aktiviteter for både børn og voksne på Gyvelborg Camping. 

ÅBNINGSTIDER I GÅRDBUTIKKEN

Kl. 10-16.00
fra den 21., 22. – 23. dec. 
samt d. 27. t/m d. 30. dec.

Vi glæder os til at se jer. 

GLÆDELIG JUL & GODT NYTÅR FRA
Willem og Jellemien