Tak for en dejlig sæson

Sæsonen

Sæsonen lakker sin end, selvom sommeren i højsæson for en stor del var kold og vådt , har vi haft det godt besøgt. Stemning var i top, gæsterne fandt på noget andet at lave. Vi havde på Gyvelborg vores store telt, hvor de kunne hygge sig, og ellers lege i hø og halm, og at holde der picnic var også sjovt, og de kunne holder sig varmt.

 

Festtelt

Vi har hold afslutninger af klub, sangforening, fødselsdage, og jubilæum i vores telt. Skt. Hans blev der fejret med campinggæster, venner, og naboer.

 

Campingsæson

Fra d17 juli var der knald på, det valtede ind med mange Danske, Hollandske, og Belgiske gæster.Børnene legede så godt sammen, og de har virkeligt hygget sig. De kunne klappe dyr så ofte de vil, og de kunne være landmænd for en dag hvor de kunne hjælpe med at hente køer fra marken, eller give kalvene mælk, det er meget spændende

 

 

Vi plukkede bær, og lavede saft af det, og om aftenen havde vi en grill aften, og mange købte Gyvelborgs eget kød, der fik mange en smagsprøve af saft, og de fik det på den lækre Engmark is.

Vi krammede kalve og køer, meget afslappende.

 

 

 

Vi er slet ikke færdigt med sæsonen. Der er mulighed for at være fastligger på Gyvelborg

Stil din campingvogn et halvt år op, for en lav pris, og kom i weekender at slappe af i rolige omgivelser.

 

 

Din campingvogn kan også stå her for vinter opbevaring, men så er det udendørs.

Efterårsferie Tænk også på weekender, og efterårsferie, Gyvelborg har åben hele året, og hytterne kan lejes ud hvis du ikke har en telt eller campingvogn. Legoland holder stadigvæk åben, og landmand for en dag er også muligt der.

Gårdbesøg Gyvelborg er åben for skolebesøg, men ellers også til familier som har lyst til at klappe kalve og køer, vi har vores søde marsvin, som gerne vil kæles, og kattekillinger, synes det er hyggeligt.

Slagtning af stude På vej hjem kan der købes vores smagfulde mælk og kød, som kan købes i gårdbutikken. Gyvelborg slagter stude, som er rigtig god til en god bøf på grillen, men også til lækre simmer mad. Tænk på duften i huset, når kødet ligger i oven for en par timer.

Hjertelig velkommen!