Opskrifter

Jan Asmussen fra Madværket, der arbejder som kok på Hotel Munkebjerg og Chris Bo Lauritsen køkkenchef på Sandvad Kro har udviklet opskrifter, specielt målrettet brugen af Jersey kød. Kig her under og find inspiration.
Ønsker du at forkæle din familie med et stykke kød af højeste kvalitet, så prøv Jerseykød.
Jerseykød fra Gyvelborg er 100% økologisk og er et produkt, der lever op til bæredygtighed i alle led. Kvæget slagtes på ansvarligvis, så den bedste smag opnås.

Gourmetkokke i hele landet kender allerede til kødets kvalitet, på Gyvelborg ønsker vi at nå ud til den almindelige forbruger, så alle kan få glæde af den gode smag og mørhed.

Jerseykød har en kort muskelstruktur og fedtmarmoreringen er fin fordelt igennem kødet. Det giver en god og saftig smag. Fedt procenten af Jerseykød ligger mellem 5 og 10%, og har en sund fedtsyresammensætning.

Vær opmærksom på, at kødet pga. den korte muskelstruktur har en kortere tilberedning tid.

Prøv vores opskrifter